PDF; O iconoclasta

O iconoclasta

Iconoclastes Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Etimològicament, iconoclasta es refereix a qui destrossa icones, és a dir, pintures o escultures sagrades. En llenguatge col·loquial, s'utilitza també per a referir se a aquella persona que va contra corrent i el comportament de la qual és contrari als ideals, normes o models de la societat actual o a l'autoritat de mestres dintre d ...

Iconoclasta

Etimológicamente, el términu iconoclasta referir a quien practica la iconoclasia, esto ye, a quien destrúi pintures o escultures sagraes ().Un exemplu de iconoclasia foi la tradición bizantina, sobremanera de Lleón III, qu'ordenó la destrucción de toles representaciones de Xesús, de la Virxe María y, especialmente, de los santos.En llinguaxe coloquial utilízase tamién pa referise a ...

Iconoclàstia Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El primer període iconoclasta: 730 787. En algun moment entre el 726 i el 730 dC l'emperador romà d'Orient Lleó III ordenà que es tragués una imatge de Jesús col·locada de manera destacada sobre la porta de Calcis, l'entrada cerimonial al Gran Palau de Constantinoble, i que es reemplacés per una creu. Algunes persones dedicades a la tasca foren assassinades per una banda d'iconòduls.

Iconoclasta , a enciclopedia libre

Un iconoclasta é unha persoa que se opón á veneración de imaxes ou ídolos. Etimoloxicamente, o termo refírese a quen esnaquiza iconas, é dicir, pinturas ou esculturas sagradas.Un exemplo de iconoclastas foi a tradición bizantina, especialmente León III, que ordenou a destrución de todas as representacións de Xesús, a Virxe María e, especialmente, todos os Santos.

andos Autonomos Un anticapitalismo iconoclasta

andos Autonomos. Un anticapitalismo iconoclasta PDF by .worldinconflict.es. EMBED (for wordpress hosted blogs and archive.org item tags)

Kindle O iconoclasta

  • PDF^ El impacto en la economía española de la firma del Acuerdo Transatlántico de Comercio e Inversión (TTIP) con EE.UU.

  • PDF" Vai Empreender?: Comece Fazendo Arte

  • PDF: As vantagens da adversidade: Como transformar as batalhas do dia-a-dia em crescimento pessoal
  • 0 Response to "PDF; O iconoclasta"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel